sign & supply

prodajni program
materiali za printanje
barve za tiskalnike
plastifikacija in kaširanje
samolepilne pvc folije
flex in flock folije
folija za zaščito stekel
combond alu plošče
forex | druge pvc plošče
stadur | foamalite
pleksi | zrcalni | lumex A
druge plošče
promocijska stojala
okvirji in letve za plakate
aluminijasti profili
LED diode
osvetlitev, razsvetljava
okrasni vijaki
orodje za delo s folijami
lepilni trakovi, ježki
lepila in čistila
strojna oprema
promocijski artikli
ostalo
Sign & supply d.o.o.
Ob železnici 16
1000 Ljubljana

telefon
01 521 22 08, 521 22 09
031 329 492

delovni čas
ponedeljek - petek: 8:00-16:00
sobota in nedelja: zaprto

kako do nas
sign-zemljevid
sign & supply - kako do nas

telefaks
01 521 22 43

e-pošta
info@sign-supply.si

ostali podatki
ID za DDV: SI68295472
MŠ: 5832675
TRR: SI56 0205 3001 2233 536, odprt pri NLB;
SI56 3000 0000 7348 950, odprt pri N Banka

sign-zemljevid

 

 

Sign & supply d.o.o.

Dejavnost podjetja

Od leta 1996 se ukvarjamo z zastopstvom, prodajo in distribucijo materialov, ki jih potrebujete pri izdelavi reklamnih in informacijskih postavitev. V tem času smo sklenili precej zastopstev, našo ponudbo pa razširjamo, tako da posegamo tudi na področja izven reklamnih dejavnosti. Zastopamo številna priznana podjetja in blagovne znamke.

Prednost pred konkurenčnimi podjetji

Največjo prednost pred ostalimi konkurenčnimi podjetji je poleg preverjeno kvalitetnih materialov prav gotovo velika zaloga različnih materialov. Največji del dobička podjetja vlagamo v zaloge ter jih vsako leto povečujemo. Zelo redko se zgodi, da katerega materiala ni na zalogi, zato boste pri nas dobili izbrane materiale tudi v velikih količinah tako rekoč takoj.

-

Prodajni program

Prodajni program je sestavljen iz naslednjih skupin artiklov:

 

-

Prodajni pogoji

Vse navedene cene so veleprodajne brez DDV.

Manipulativni stroški
V primeru, da je končna vrednost blaga z vključenimi popusti brez ddv nižja od 15,00 €, zaračunamo stroške priprave blaga in manipulativne stroške v vrednosti 2,00 € + ddv.

Naročila razrezov
Razreze je potrebno naročiti vsaj 24 ur pred željenim prevzemom. Naročilo oddate preko maila info@sign-supply.si, s točno podanimi dimenzijami razreza. Pred oddanim naročilom preverite za katere plošče in profile je možen razrez. Nudimo grob odrez, za optimalno površino robov se priporoča naknadna obdelava z brusnim papirjem, pilo ali drugim primernim orodjem.
Pridržujemo si pravico do napak. Naročnik mora pri prevzemu razrezanega materiala preveriti točnost razreza, kasnejših reklamacij ne upoštevamo. Naročnik s podpisom potrjuje, da je blago nepoškodovano in v skladu z naročnikovim naročilom.

Razrez plošč
Razreze plošč nudimo s stensko krožno žago. Razrez lahko odstopa 2-3 mm. Cena razreza plošč je 30,00 € + ddv na uro (najmanjša obračunska enota je 10 min). Najmanjša možna dimenzija razreza je A4 format oz. 20x30cm.
Razrez profilov
Razreze profilov nudimo s krožno žago za razrez profilov. Nudimo ravne reze in reze pod 45° kotom. Razrez lahko odstopa 2-5 mm. Cena razreza profilov je 35 € + ddv na uro (najmanjša obračunska enota je 10 min). Najmanjša možna dimenzija razreza je 20cm.

Dostava manjših paketov po paketnem distributerju Pošta Slovenije
Stroške poštnine krije kupec. Za pakiranje in odpremo po paketnem distributerju je naročila potrebno oddati najkasneje do 13.00 ure. V primeru, da je končna vrednost pošiljke z vključenimi popusti brez ddv nižja od 30,00 € + ddv, zaračunamo stroške priprave pošiljke v vrednosti 2,00 € + ddv ali 3,00 € + ddv, odvisno od zahtevnosti pakiranja. Pri naročilu folij po tekočih metrih se zaračuna tulec v vrednosti 2,30 € + ddv (za širino folije 80-158cm) ali 1,50 € + ddv (za širino folije do 79cm).

Sign & Supply dostava
Dostava se opravlja samo po Ljubljani z okolico. Dostava je mogoča za naročila večjih dimenzij v vrednosti minimalno 60,00 € + ddv. Cena dostave je 8,60 € + ddv. Za naročila večja od 250,00 € + ddv, je dostava brezplačna. Dostavljamo s kamionom podjetja Sign&Supply, ki ima velikost nakladalnega prostora: d: 413 š: 210 v: 210 cm. Naročila za dostavo v naslednjem dnevu, se sprejemajo tekom dneva, najkasneje do 16:00 ure. Sprejem naročil za dostavo se vrši telefonsko oziroma po mailu. Naročilo po mailu se smatra sprejeto, ko prejmete isti dan odgovor s potrditvijo, za naročilo dostavljeno naslednji dan. Stranka, ki se odloči za dostavo s strani podjetja Sign&supply, mora imeti zagotovljen dostop za kamion. Dostavi se na naslov za dostavo, kjer nato naročnik dostave sam poskrbi za razklad materialov. .

Reklamacije
Naročnik mora prejeto blago pregledati takoj, ko je to mogoče. Naročnik mora o neustrezni količini ali očitnih napakah takoj, najkasneje pa v roku 8 dni od prevzema blaga, pisno obvestiti dobavitelja.
V primeru morebitne reklamacije natisnite priložen obrazec za reklamacijo (pdf), ga pravilno izpolnete in nam ga posredujete na info mail (info@sign-supply.si) ali po pošti.

Garancija
Garancija velja od dneva nakupa do poteka garancijskega roka. Za informacije (in za pridobitev garancijskega lista) o dolžini garancijskega roka posameznega artikla se posvetujte pri naših prodajalcih.
Garancija ne velja v primeru: fizične poškodbe, obrabe zaradi uporabe ali napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne, malomarne uporabe ali aplikacije artikla, udara strele ali prenapetosti.
Dobavitelj ne odgovarja za napake, ki nastanejo kot posledica naročnikovega ali prevoznikovega nepravilnega ravnanja z blagom. Naročnik mora blago ustrezno skladiščiti in uporabljati ter pri tem upoštevati proizvajalčeva in dobaviteljeva navodila.

Vračilo blaga
Vračilo blaga je možno z računom ali dobavnico v roku 8 dni od dneva nakupa. Vračilo odobrimo samo v primeru da je artikel nepoškodovan, neuporabljen, neodprt in zapakiran v originalni nepoškodovani embalaži. Vračilo blaga je možno osebno ali po pošti. Strošek pošiljanja je na strani pošiljatelja. Pošiljke z odkupnino ne sprejemamo. Vračilo ni možno za artikle kjer je bil opravljen kakršenkoli razrez ali odrez na določeno mero.

Pogoji uporabe spletne strani

Politika varstva osebnih podatkov

-

Prijava Ceniki & Novice

* obvezna polja

Želim prejemati *
Podjetje Sign & supply d.o.o. bo obdelovalo vaše podatke z namenom priprave najprimernejše ponudbe in zagotavljanja relevantnih vsebin


S klikom spodaj potrjujete obdelavo osebnih podatkov, da ste prebrali in razumeli politiko varstva osebnih podatkov, ki se nahaja na naši spletni strani www.sign-supply.si. Obljubimo, da bomo spoštovali vaše želje in vas obveščali le, če boste to želeli. Soglasje je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekličete ali spremenite. Če imate vprašanja, nam pišite na info@sign-supply.si ali pokličite 01 521 22 08.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.


izdelava spletne strani: next-line next line